Je haalt verschillende dingen door elkaar. Olie infusen kom je een heel end met 100 gram.
Een liter of 2 moet wel kunnen
Ga je er olie van MAKEN dan krijg je idd een beetje die genoemde verhouding
Maar zou je niet eens beginnen met een beetje ipv gelijk 100gram erdoorheen jagen.
Beetje zonde als je het dan verkeerd doet en alles weg kan gooien.
Hoe sterk je je olie of boter maakt is helemaal aan jezelf. Ik heb geen idee van jou tolerantie. Een dosering waarmee ik nog normaal functioneer is veel te hoog voor de meeste mensen.
En hangt ook af van je basismateriaal natuurlijk, hoe sterk is je wiet, welke samenstelling, hoe goed word het opgenomen, hoe goed heb je gemalen, hoe goed roer je, hoe goed filter je etc etc etc.
Maar ik maak ook boter voor mn schoonmoeder, en die verdun in 4x ten opzichte van mn eigen boter. En dan mog moet ze het zelf ook maar mondjesmaat gebruiken.
Ik maak m zo sterk juist omdat je dan weinig nodig hebt. Blijft toch een hoop extra vet wat je binnenkrijgt.
Maar als je bv olijfolie infused kan je het ook weer gebruiken om sausjes ofzo mee te maken.