@Richie heb je ook Royal Highness gekweekt?
Zo ja, hoe bevalt die?
Ik wil daarmee starten.
Nee, alleen Euphoria. De kweek van dit jaar is inmiddels weer verwerkt tot olie, wederom vanaf de vensterbank, maar in dit geval een riante 17 gram
Dit keer last gehad van trips (witte stippen op bladeren) en varenrouwmug, maar de plant heeft ze zelf overwonnen? De geuraroma’s van Euphoria waren in de weckpot heerlijk fruitig. Ik heb 10 gram met de Cannolator verwerkt tot olie. De olie geeft een ‘inspirerende’ rust in het hoofd en niet zo’n zwaar gevoel als dat ik had bij olie van bijv. Indica of Amnesia Haze-gruis.
Vraagje: Nu smaakt de olie in plaats van fruitig erg ‘hasj-achtig’ maar vooral ook pittig, een beetje sambal-achtig branderig op de tong. Dit had ik ook met het verwerken van ‘White Choco-hasj’ tot wietolie, in beide gevallen met huismerk Traditionele Olijfolie (Dirk/Hoogvliet) en consumptiealcohol 96%. Zo’n anderhalf uur laten decarbolxyleren, totdat de grote belletjes waren verdwenen. Bij Euphoria gefilterd/geen plantenrestjes in de olie.
Is het gewoon toeval? Iemand andere tips die invloed hebben op de smaak?