Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Porties: 1 (23 cm) brood
Bereidingstijd: 1,5 uur
Benodigdheden:
- 2 kopjes cannabisbloem
- 1 kopje geroosterde walnoten, in stukjes
- 120 g ongezouten boter
- 150 g kristalsuiker
- 80 ml water
- 1 theelepel baksoda
- 1/2 theelepel zout
- 2 grote eieren, licht geklopt
- 4 rijpe bananen, geprakt
- Een kleine hoeveelheid boter om de bakblik in te smeren
- 2 mengkommen
- Bakblik van 23 x 12 cm
- Garde
- Spatel
- Afkoelrek
Bereiding:
1.Verwarm de oven voor op 160 graden en smeer het bakblik in met boter.
2. Meng de cannabisbloem, baksoda en zout in een mengkom.
3. Meng de ongezouten boter en suiker in een andere kom. Voeg daarna de eieren en de geprakte bananen toe. Blijf roeren totdat het mengsel glad is.
4. Voeg de helft van de bloemmix aan je banaanmix toe en roer alles goed.
5. Voeg de helft van het water toe en roer alles goed.
6. Doe hetzelfde met de rest van de bloem en het water
7. Als de ingrediënten eenmaal vermengd zijn tot een gladde consistentie, giet je het mengsel in het bakblik.
8. Doe het in de oven. Het is klaar wanneer het brood zich terugtrekt van de zijkanten van het blik. Je kunt ook met een prikker in het midden prikken, als hij er schoon uitkomt, is het brood klaar. Het bakken zou ongeveer 60-70 minuten moeten duren.
9. Leg het blik op een afkoelrek. Na tien minuten koelen haal je het brood uit het blik en leg je het op het rek.
Eenvoudig! Er niets moeilijks aan dit recept, je hebt alleen wat tijd en geduld nodig. Het is echt de moeite waard, want je houdt een sappig en zoet cannabis-banaanbrood over waar jij en je vrienden van kunnen genieten. Cannabis bloem: bloem goed vermengen met verpulverde canna. Deze kun snijden met groot koksmes, grinder of keukenmachine. Aantal dagen laten staan voor gebruik in wekpot. Veel plezier met bakken. Eet smakelijk
Herb from Mother Nature is a Medical Gift! Legalize it!!!